Language

Bahasa

Penafian Terjemahan Bahasa Ketiga

Sila ambil perhatian bahawa laman yang akan dipaparkan selepas pengalihbahasaan secara automatik oleh komputer . Kebarangkalian kandungan mungkin berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Universiti Kebangsaan Malaysia tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau kesalahan maklumat yang mungkin terjadi dari kandungan yang telah dialih bahasa. Kandungan rasmi hanya pada laman yang asal di dalam Bahasa Inggeris dan Malaysia.

Fakulti Sains dan Teknologi

Arkib Berita

Tahniah -IKM Chemistry Graduate Awards 2018

Sekalung tahniah kepada Cik Teh Wan Lin selaku penerima Anugerah daripada Institut Kimia Malaysia2018 …

Hari Cabaran Penyelidikan 2018

Tarikh: 13 Disember 2018 ( Khamis )    | Tempat: Dewan Anuwar Mahmud  | Masa: 8.00 pagi hingga 4.30 ptg.        Semua dipersilakan

Program Semarak FST 2018

Penyertaan awam adalah dialu-alukan.  Sila daftar di sini …

Tahniah ! Dr. Nur Hasyareeda Hassan

Tahniah kepada Dr. Nur Hasyareeda Hassan yang dilantik sebagi Penolong Bendahari, American Chemical Society Malaysia Chapter (ACS) bagi tempoh 2018-2020.

Tahniah ! Dr. Nurul Huda Abdul Karim

Tahniah kepada Dr. Nurul Huda Abdul Karim di atas pelantikan sebagai Ketua Kumpulan Pendidikan, American Chemical Society Malaysia Chapter (ACS) bagi tempoh 2018-2020.

Tahniah .. World!C3ASTRONOMY Online Lab

Tahniah! Muhammad Ezzat Abdul Hamid dan Siti Nur Razira Razali, pelajar Tahun 3 Program Fizik, FST dari Kolej Keris Mas UKM yang telah memenangi C3Astronomy

Program Rentas Alam Merdeka 2018

Tarikh: 28 September 2018 (Jumaat)    | Tempat: Persada FST  | Masa: 8.00 pagi