Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi Kolej Rahim Kajai.

Laman web ini adalah sebagai satu kemudahan untuk berinteraksi dan berkomunikasi pada zaman ini selaras dengan perkembangan teknologi maklumat yang kian pesat membangun. Semoga dengan kemudahan yang diberikan ini dapat digunakan sebaik mungkin oleh warga Kolej Rahim Kajai.

Kemudahan Kolej

Kolej Rahim Kajai mampu memuatkan 800 orang penghuni. Kelulusan kepada permohonan anda tertakluk di bawah kuasa Pengetua kolej.

Read More

Aktiviti Pelajar

Mengandungi senarai aktiviti aktiviti yang dirancang dan juga pemberitahuan aktiviti sepanjang sesi.

Read More

Mep 2014 / 2015

Peranan MEP adalah untuk mencapai kebajikan pihak pelajar dan pada masa yang sama mencapai sepakat antara warga Kolej Rahim Kajai.

Read More

Program Pesan Abang Kakak Kepada Adik (PAKKA) sesi 2014/2015

Program Pesan Abang Kakak Kepada Adik (PAKKA) sesi 2014/2015 Pada  2-4 April 2015, Kolej Rahim Kajai UKM telah berjaya melangsungkan program Pesan Abang Kakak Kepada Adik (PAKKA) dengan jayanya di SMK Jambu Bongkok, Terengganu. Program gilang gemilang ini telah dirasmikan oleh , Lt Kol (PA) Dr. Roslee Bin Rajikan, Pengetua Kolej Rahim Kajai.    

Hari Malaysia

Pertandingan Perbarisan Hari Malaysia UKM 2014 Kolej Rahim Kajai berjaya memperoleh : Anugerah Kreativiti Persembahan Semoga semangat patriotik kita terhadap Tanah Melayu ini akan terus menebal dan mekar sepanjang zaman.