Dasar KKP UKM

Dasar Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (Dasar KKP) merupakan teras yang menyatakan komitmen UKM dalam menyediakan persekitaran kerja yang selamat dan sihat kepada warga UKM yang merangkumi pekerja, pelajar, pelawat dan juga pelanggan UKM.

Dasar KKP UKM V2014

Buletin PKKP

PERTANDINGAN FOTOGRAFI KESELAMATAN (SAFETY) DI UKM SEMPENA MINGGU KESELAMATAN & KESIHATAN PEKERJAAN UKM 2014

Pejabat Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (PKKP) dengan kerjasama Fakulti Sains Kesihatan (FSK) akan menganjurkan Minggu Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (MKKP) UKM 2014. Sehubungan dengan itu, satu Pertandingan Fotografi Keselamatan (Safety) Di UKM akan dibuka kepada penyertaan mulai 2 - 15 Oktober 2014.

Semua warga UKM yang berminat boleh merujuk lampiran yang disediakan. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi : Siti Rahimah Umar : 03 8921 3257 Norlinda Omar : 03 8921 4350.

MUAT TURUN SYARAT PENYERTAAN

MUAT TURUN BORANG PENYERTAAN

DASAR MENANGANI JEREBU

Warga UKM dinasihatkan agar mengikuti langkah dan panduan yang terkandung dalam Dasar Menangani Jerebu.

MUAT TURUN DASAR MENANGANI JEREBU

Statistik Pelawat

Hari Ini
Semalam
Mingguan
Bulanan
Keseluruhan0

IP Anda 54.166.108.167 Powered by CoalaWeb

SPKem

PKKP telah membangunkan Sistem Pelaporan Kemalangan (SPKem) dengan kerjasama Pusat Teknologi Maklumat (PTM) bagi memudahkan Pegawai Insiden membuat pelaporan kemalangan secara atas talian.

SPKem

Muat Turun

Muat Turun Garis Panduan/ Borang/Pekeliling Berkaitan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan

Muat Turun

Pegawai Insiden

penggunaMerupakan kakitangan UKM yang bertanggungjawab terhadap aktiviti keselamatan & kesihatan pekerjaan serta kecemasan di jabatan.

Selanjutnya...

No. Telefon Kecemasan

telefonBagi memudahkan pelaporan kemalangan di UKM. PKKP telah menyelaraskan senarai nombor telefon untuk dihubungi sekiranya berlaku kecemasan.

Selanjutnya...

Peta Lokasi

peta lokasiHubungi kami untuk membuat pertanyaan/ memberikan maklum balas berhubung aspek keselamatan & kesihatan pekerjaan.

Hubungi Kami...

KEMBALI KE ATAS