Dasar KKP UKM

Dasar Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (Dasar KKP) merupakan teras yang menyatakan komitmen UKM dalam menyediakan persekitaran kerja yang selamat dan sihat kepada warga UKM yang merangkumi pekerja, pelajar, pelawat dan juga pelanggan UKM.

Dasar KKP UKM V2014

Buletin PKKP

DASAR MENANGANI JEREBU

Warga UKM dinasihatkan agar mengikuti langkah dan panduan yang terkandung dalam Dasar Menangani Jerebu.

MUAT TURUN DASAR MENANGANI JEREBU

SENARAI TEMPAT KERJA PEJABAT, MAKMAL, BENGKEL, DEWAN KULIAH, BLOK ASRAMA DAN STOR DI UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

Adalah dimaklumkan bahawa Pejabat Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (PKKP) sedang mengumpul dan mengemaskini senarai tempat kerja yang terdapat di Universiti Kebangsaan Malaysia.

Sehubungan itu, sukacita pihak YBhg. Prof./Dato’/Datin/ Tuan/Puan dapat memberikan maklumat mengenai pejabat, makmal, bengkel, dewan kuliah, blok asrama dan stor yang terdapat di fakulti/institut/pusat/bahagian YBhg. Prof./Dato’/Datin/Tuan/Puan mengikut format seperti jadual yang dilampirkan.

Sukacita sekiranya maklumat ini dapat disampaikan kepada pihak kami sebelum 21 Februari 2014 untuk tindakan selanjutnya.

MUAT TURUN JADUAL SENARAI TEMPAT KERJA

Statistik Pelawat

Hari Ini
Semalam
Mingguan
Bulanan
Keseluruhan0

IP Anda 54.167.207.16 Powered by CoalaWeb

SPKem

PKKP telah membangunkan Sistem Pelaporan Kemalangan (SPKem) dengan kerjasama Pusat Teknologi Maklumat (PTM) bagi memudahkan Pegawai Insiden membuat pelaporan kemalangan secara atas talian.

SPKem

Muat Turun

Muat Turun Garis Panduan/ Borang/Pekeliling Berkaitan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan

Muat Turun

Pegawai Insiden

penggunaMerupakan kakitangan UKM yang bertanggungjawab terhadap aktiviti keselamatan & kesihatan pekerjaan serta kecemasan di jabatan.

Selanjutnya...

No. Telefon Kecemasan

telefonBagi memudahkan pelaporan kemalangan di UKM. PKKP telah menyelaraskan senarai nombor telefon untuk dihubungi sekiranya berlaku kecemasan.

Selanjutnya...

Peta Lokasi

peta lokasiHubungi kami untuk membuat pertanyaan/ memberikan maklum balas berhubung aspek keselamatan & kesihatan pekerjaan.

Hubungi Kami...

KEMBALI KE ATAS