Dasar KKP UKM

Dasar Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (Dasar KKP) merupakan teras yang menyatakan komitmen UKM dalam menyediakan persekitaran kerja yang selamat dan sihat kepada warga UKM yang merangkumi pekerja, pelajar, pelawat dan juga pelanggan UKM.

Dasar KKP UKM V2014

Buletin PKKP

LAWATAN SUSULAN DOSH KE UKM

Sukacita dimaklumkan Jabatan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (DOSH) akan mengadakan Pemeriksaan Susulan Pematuhan Peraturan – Peraturan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan (Penggunaan Dan Standard Pendedahan Bahan Kimia Berbahaya Kepada Kesihatan) (USECHH)) 2000 di UKM pada 24 November 2014 (9.30 pagi).

MUAT TURUN

HARI KESELAMATAN DAN KESIHATAN PEKERJAAN

Warga UKM dijemput hadir ke Majlis Hari Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2014 yang akan diadakan seperti pada lampiran (sila klik lampiran.

Kehadiran peserta akan direkodkan ke dalam sistem eSPEL. Maklumat lanjut, sila hubungi Puan Nurul Jannah (03-8921 4960) dan Puan Ruhaizad (03-8921 4484).

Penganjur / Penganjur Bersama : UKM-GSB dengan kerjasama PKKP, PPR, PS, PKWTFH, PJK, LESTARI, CRIM, PIK dan IKMAS

MUAT TURUN POSTER HARI KKP

Statistik Pelawat

Hari Ini
Semalam
Mingguan
Bulanan
Keseluruhan0

IP Anda 54.87.136.120 Powered by CoalaWeb

SPKem

PKKP telah membangunkan Sistem Pelaporan Kemalangan (SPKem) dengan kerjasama Pusat Teknologi Maklumat (PTM) bagi memudahkan Pegawai Insiden membuat pelaporan kemalangan secara atas talian.

SPKem

Muat Turun

Muat Turun Garis Panduan/ Borang/Pekeliling Berkaitan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan

Muat Turun

Pegawai Insiden

penggunaMerupakan kakitangan UKM yang bertanggungjawab terhadap aktiviti keselamatan & kesihatan pekerjaan serta kecemasan di jabatan.

Selanjutnya...

No. Telefon Kecemasan

telefonBagi memudahkan pelaporan kemalangan di UKM. PKKP telah menyelaraskan senarai nombor telefon untuk dihubungi sekiranya berlaku kecemasan.

Selanjutnya...

Peta Lokasi

peta lokasiHubungi kami untuk membuat pertanyaan/ memberikan maklum balas berhubung aspek keselamatan & kesihatan pekerjaan.

Hubungi Kami...

KEMBALI KE ATAS