Dasar KKP UKM

Dasar Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (Dasar KKP) merupakan teras yang menyatakan komitmen UKM dalam menyediakan persekitaran kerja yang selamat dan sihat kepada warga UKM yang merangkumi pekerja, pelajar, pelawat dan juga pelanggan UKM.

Dasar KKP UKM V2014

Buletin PKKP

PENGUMUMAN!

Dimaklumkan bahawa Pejabat Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (PKKP) dan Pejabat Pengurusan Risiko (PPR) digabungkan mulai 1 Disember 2014 menjadi Pusat Pengurusan Risiko, Kelestarian & Kesihatan Pekerjaan (ROSH). Laman sesawang dan facebook baru ROSH sedang dalam pembangunan. Mohon maaf atas segala kesulitan. Sebarang cadangan penambahbaikan boleh dibuat menggunakan email rasmi ROSH (Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.)

FB ROSH -UKM : https://www.facebook.com/roshUKM

Laman Web ROSH-UKM : www.ukm.my/rosh

Sekian, terima kasih.

Statistik Pelawat

Hari Ini
Semalam
Mingguan
Bulanan
Keseluruhan0

IP Anda 54.91.169.61 Powered by CoalaWeb

SPKem

PKKP telah membangunkan Sistem Pelaporan Kemalangan (SPKem) dengan kerjasama Pusat Teknologi Maklumat (PTM) bagi memudahkan Pegawai Insiden membuat pelaporan kemalangan secara atas talian.

SPKem

Muat Turun

Muat Turun Garis Panduan/ Borang/Pekeliling Berkaitan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan

Muat Turun

Pegawai Insiden

penggunaMerupakan kakitangan UKM yang bertanggungjawab terhadap aktiviti keselamatan & kesihatan pekerjaan serta kecemasan di jabatan.

Selanjutnya...

No. Telefon Kecemasan

telefonBagi memudahkan pelaporan kemalangan di UKM. PKKP telah menyelaraskan senarai nombor telefon untuk dihubungi sekiranya berlaku kecemasan.

Selanjutnya...

Peta Lokasi

peta lokasiHubungi kami untuk membuat pertanyaan/ memberikan maklum balas berhubung aspek keselamatan & kesihatan pekerjaan.

Hubungi Kami...

KEMBALI KE ATAS