Pusat Pemerkasaan Remaja (PERKASA) UKM

 Mengupayakan REMAJA ke arah mada depan CEMERLANG

Mohammad Hamizan bin Shaharudin

Profil Remaja / Youth Profile

Report Abuse

IR20028 Mohammad Hamizan bin Shaharudin

Mohammad Hamizan bin Shaharudin

Hamizan is an 18 year old youth who loves cooking. He wants to become a professional chef one day. By joining Genius Remaja baking classes, he learns various cooking skills. At the moment, he has to work to help support the financial constraints faced by his family. Hamizan shared that he face difficulties in getting cooking and pastries equipments to further polish up his cooking and baking skills. Do show your support for Hamizan by fostering him now!

 

Hamizan, seorang remaja berusia 18 tahun yang berbakat dalam bidang masakan. Beliau amat suka memasak dan bercita-cita menjadi seorang tukang masak profesional. Melalui kelas kek dan pastri anjuran Genius Remaja, Hamizan mempelajari pelbagai kemahiran memasak. Seorang remaja yang sangat tabah dan gigih, Hamizan kini terpaksa fokus bekerja untuk membantu kekangan kewangan yang dihadapi oleh keluarganya. Hamizan turut berkongsi bahawa beliau berdepan dengan masalah kesempitan dana untuk membeli peralatan memasak dan membuat pastri untuk terus menggilap kemahiran memasaknya. Ayuh, marilah tunjukkan sokongan padu anda kepada Hamizan dengan menjadikan beliau sebagai anak angkat anda!

Infomasi Anak Angkat / Foster Info

Status Anak Angkat / Foster Status
Remaja ID
IR20028

Author Info

perkasa

Member since 7 tahun ago
View Profile

Isnin - Khamis
08:00 - 17:00
(13:00-14:00 Tutup)
Jumaat
08:00 - 17:00
(12:15-14:45 Tutup)
Hari Minggu
Tutup

Laman web ini boleh diakses dengan menggunakan peranti pintar. Paparan terbaik dengan pelayar web versi terbaru pada resolusi minimum 1024x768.

Akhir Kemaskini: