Pusat Pemerkasaan Remaja (PERKASA) UKM

 Mengupayakan REMAJA ke arah mada depan CEMERLANG

Raja Muhd Haikal Hakim bin Raja Mohd Shaiful Bahri

Profil Remaja / Youth Profile

Report Abuse

IR20008 Raja Muhd Haikal Hakim bin Raja Mohd Shaiful Bahri 8

Raja Muhd Haikal Hakim bin Raja Mohd Shaiful Bahri

The golden voice of Raja Muhd ​​Haikal may have fascinated many people. Greatly talented in singing, Raja Haikal aspires to be a singer in future. At the age of 18, this youth is involved in the singing field by joining choir team led by a music teacher at Genius Remaja. His deep interest in singing has prompted him to work at the Genius Remaja music center as an assistant to his music teacher. Let us all help in realizing Raja Haikal's dream to become a singer one day. Make Raja ​​Haikal your foster child!

 

Suara emas yang dimiliki Raja Muhd Haikal pasti membuatkan ramai yang terpesona. Berbakat besar dalam bidang nyanyian, Raja Haikal berhasrat ingin menjadi seorang penyanyi di masa hadapan. Di kala usia 18 tahun, remaja ini telah melibatkan diri dalam bidang nyanyian dengan menyertai kumpulan koir yang dipimpin oleh guru muziknya di Genius Remaja. Minat yang terlalu mendalam terhadap bidang nyanyian telah mendorongnya untuk bekerja di pusat muzik Genius Remaja sebagai pembantu kepada guru muzik beliau. Ayuh sama-sama kita bantu dalam merealisasikan impian Raja Haikal untuk menjadi seorang penyanyi suatu hari nanti. Jadikan Raja Haikal sebagai anak angkat anda!

Infomasi Anak Angkat / Foster Info

Status Anak Angkat / Foster Status
Remaja ID
IR20008

Author Info

perkasa

Member since 7 tahun ago
View Profile

Isnin - Khamis
08:00 - 17:00
(13:00-14:00 Tutup)
Jumaat
08:00 - 17:00
(12:15-14:45 Tutup)
Hari Minggu
Tutup

Laman web ini boleh diakses dengan menggunakan peranti pintar. Paparan terbaik dengan pelayar web versi terbaru pada resolusi minimum 1024x768.

Akhir Kemaskini: