BIDAAN PENJANAAN BAGI MENJALANKAN DAN MENGURUSKAN PERKHIDMATAN KAFETERIA DI UKM-GRADUATE SCHOOL OF BUSINESS (UKM-GSB), UKM BANGI

IKLAN/HEBAHAN – BIDAAN PENJANAAN BAGI MENJALANKAN DAN MENGURUSKAN PERKHIDMATAN KAFETERIA DI UKM-GRADUATE SCHOOL OF BUSINESS (UKM-GSB), UKM BANGI
 
Merujuk perkara di atas,
 
NO. BIDAAN PENJANAAN: 
UKM.GSB.200-4/2/1
 
TAJUK BIDAAN: 
BIDAAN PENJANAAN BAGI MENJALANKAN DAN MENGURUSKAN PERKHIDMATAN KAFETERIA DI UKM-GRADUATE SCHOOL OF BUSINESS (UKM-GSB), UKM BANGI
 
SYARAT PENDAFTARAN : 
Kod Bidang: 040101 – Makanan dan Bahan Mentah Kering/Basah / 040102 – Makanan dan Minuman (tin,botol dan bungkus) / 040103 – Makanan Bermasak (Islam)
 
TARIKH BUKA  BIDAAN:
22 Mac 2024 (Jumaat)
 
TARIKH, MASA DAN TEMPAT LAWATAN TAPAK:
26 Mac 2024 (Selasa) pada 2.30 petangBerkumpul di Aras G, Blok Pentadbiran UKM-GSB, UKM Bangi.
 
Taklimat dan Lawatan Tapak adalah DIWAJIBKAN dan perlu dihadiri oleh PEMILIK SYARIKAT ATAU WAKIL. 
 
Untuk maksud ini, sila bawa dokumen asal dan satu (1) salinan Perakuan Pendaftaran Syarikat dan dokumen pengenalan diri semasa menghadiri lawatan tapak. 
 
Jika tidak dapat hadir sendiri, wakil syarikat hendaklah membawa surat pengesahan sebagai wakil yang ditauliahkan.
 
Dimaklumkan hanya syarikat yang hadir pada sesi taklimat dan lawatan tapak sahaja yang layak membeli Dokumen Bidaan Penjanaan dan menyertai proses bidaan penjanaan ini.
 
TARIKH DAN MASA AKHIR BELI DOKUMEN BIDAAN : 1 April 2024 (Isnin) sebelum 5:00 petang mengikut jam di Pejabat Pusat Pengurusan Penjanaan UKM (JANA@UKM)
 
TARIKH DAN MASA TUTUP  BIDAAN:
2 April 2024 (Selasa) sebelum 12:00 tengahari mengikut jam di Pejabat Pusat Pengurusan Penjanaan UKM (JANA@UKM)
 
Untuk maklumat lanjut sila klik di pautan dibawah:
 
 
Sebarang pertanyaan lanjut mengenai notis ini boleh hubungi Pn. Mas Nurul Amirah Abdul Malek / Puan Jumriah Nunurung di alamat emel: