PUSAT PERUMAHAN PELAJAR (STUDENT HOUSING CENTRE)

+603 8921 4367

Pangsapuri Laman Midah, Cheras

Pangsapuri Laman Midah terletak di kawasan Cheras, salah satu kawasan yang pesat berkembang di Kuala Lumpur. Kawasan ini dikenali dengan akses mudah ke pelbagai kemudahan asas seperti pusat beli-belah, institusi pendidikan, klinik, dan hospital. Selain itu, lokasinya yang berdekatan dengan pusat bandar Kuala Lumpur menjadikannya tempat yang strategik untuk penghuni yang bekerja atau belajar di pusat bandar.

Pangsapuri Laman Midah menyediakan pelbagai jenis unit kediaman yang direka untuk memenuhi keperluan berbeza. Setiap unit biasanya dilengkapi dengan bilik tidur, ruang tamu, dapur, dan kawasan makan yang cukup selesa untuk kehidupan seharian. Selain itu, beberapa unit mungkin mempunyai balkoni atau teres yang menawarkan pemandangan kota atau landskap sekitar.

Dari segi kemudahan, Pangsapuri Laman Midah menyediakan fasiliti seperti kawasan letak kereta, kawasan bermain kanak-kanak, dan kawasan berjaga untuk keselamatan penghuni. Walaupun mungkin tidak menyediakan fasiliti premium seperti gimnasium atau kolam renang, pangsapuri ini masih menawarkan keselesaan dan kepraktisan yang diperlukan untuk kehidupan harian.

KEMUDAHAN