PUSAT PERUMAHAN PELAJAR | UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

Selamat Datang
Ke Laman Web
Pusat Perumahan Pelajar
Universiti Kebangsaan Malaysia

PUSAT PERUMAHAN PELAJAR

0
PENGHUNI
0
KOLEJ KEDIAMAN
0
STAFF PENGURUSAN
0 %
AKTIVITI PELAJAR

KATA ALUAN PENGARAH

Dengan lafaz kalimah suci Alhamdulillah seluruh warga Mahasiswa/i dan Kakitangan Pusat Perumahan Pelajar melafazkan kesyukuran kepada Allah subhanahu wataala atas segala anugerah, nikmat dan berkat yang telah dikecapi. Selawat serta salam dipanjatkan kepada Nabi Muhammad saw, para keluarganya yang mulia dan para sahabatnya yang terbilang serta para pengikutnya sehingga ke akhir zaman. Selamat datang ke laman web Pusat Perumahan Pelajar.

Bersyukur kepada Allah S.W.T. kerana dengan limpah kurnianya pihak Pusat Perumahan Pelajar dapat membangunkan laman webnya sendiri yang diharapkan dapat menjadi medium hebahan dan interaksi antara pihak pusat perumahan pelajar dengan orang ramai.. Adalah menjadi tanggungjawab kami Pusat Perumahan Pelajar ke atas pembangunan akademik, pembangunan sahsiah, kebajikan dan keselamatan pelajar UKM bagi mencapat misi dan visi UKM. Oleh itu laman web Pusat Perumahan Pelajar ini di bina bagi menyampaikan maklumat berkaitan organisasi, memudahkan segala urusan dan menyalurkan maklumat dengan segera.

Selamat melayari laman sesawang Pusat Perumahan Pelajar. Semoga segala hebahan dan maklumat dalam web ini dapat dimanfaatkan oleh semua. Pihak kami memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan dalam menyalurkan info yang diberikan. Kami berdoa semoga kita semua beroleh kejayaan dan diberkati oleh Allah S.W.T.

Mej. Bersekutu (PA) Dr. Shazli Ezzat hj. Ghazali

Pengarah

Pusat Perumahan Pelajar
Universiti Kebangsaan Malaysia

PENGUMUMAN TERKINI

UCAPAN TAHNIAH

PENGINAPAN

PENGINAPAN LUAR

KOLEJ KEDIAMAN

KOLEJ TUN HUSSEIN ONN

KOLEJ DATO ONN

KOLEJ IBRAHIM YAAKUB

KOLEJ BURHANUDDIN HELMI

KOLEJ TUN DR. ISMAIL

KOLEJ RAHIM KAJAI

KOLEJ PENDETA ZA'BA

KOLEJ AMINUDDIN BAKI

KOLEJ KERIS MAS

KOLEJ IBU ZAIN

KOLEJ UNGKU OMAR

KOLEJ TUN SYED NASIR