Bahasa

Penafian Terjemahan Bahasa Ketiga

Sila ambil perhatian bahawa laman yang akan dipaparkan selepas pengalihbahasaan secara automatik oleh komputer . Kebarangkalian kandungan mungkin berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Universiti Kebangsaan Malaysia tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau kesalahan maklumat yang mungkin terjadi dari kandungan yang telah dialih bahasa. Kandungan rasmi hanya pada laman yang asal di dalam Bahasa Inggeris dan Malaysia.

Pusat Penyelidikan Langkawi (PPL)

Berita Terkini | Lagi Berita

Lestari UKM Bangi
Lestari UKM Bangi
15/9/2020- Perjumpaan dengan Persatuan Komuniti Geopark Mersing (GEMS) diketuai oleh Pengerusi En. Sahril Mohd Sah (4 dari kiri), Setiausaha En. Omar Mokhtar A. Manap (3 dari kiri), Naib Pengerusi En. Rafizan Aziz (pertama dari kiri), Naib Pengerusi En Saufi Shamsudin (2 dari kiri). Naib Pengerusi En Mohd Saberi Rajab (2 dari kanan), En Hafiz (pertama dari kanan).
Lestari UKM Bangi
Lestari UKM Bangi
Jika anda belia Malaysia berumur 18-40 tahun, bantu kami untuk mengisi Kajian soal selidik berkaitan “Kesedaran Belia Terhadap Perubahan Iklim”... Soal selidik tersebut boleh dicapai melalui QR code di Poster atau boleh dicapai melalui pautan http://shorturl.at/EINOZ... Mohon jasa baik juga utk panjangkan kepada Kawan2, rakan2 serta sahabat handai yg lain... sumbangan anda amat kami hargai... Terima kasih...
Lestari UKM Bangi
Lestari UKM Bangi
Tahniah dan selamat datang kepada Encik Othman bin Ayeb sebagai Felo Bersekutu PPL, LESTARI, UKM.
Beliau adalah seorang pemandu pelancong berlesen yang berasaskan ilmu dalam aspek Geopelancongan dan EcoPelancongan. Beliau adalah Duta Langkawi UNESCO Global Geopark. Beliau juga merupakan seorang Jurulatih dalam Pengendalian Ular, Seni Mempertahankan Diri Melayu (Silat) dan juga Program Pembentukan Pasukan. Beliau juga berpengalaman luas dalam perundingan dan menguruskan syarikat berasaskan pelancongan dan mengembangkan pakej baru aktiviti Geopelancongan dan Ekopelancongan. Beliau juga adalah seorang yang aktif mencari maklumat / pengetahuan mengenai alam dan Geopelancongan melalui penglibatan beliau dalam pelbagai platform yang melibatkan pelbagai pihak daripada penyelidik universiti awam tempatan dan juga pelbagai pihak lain di Langkawi UNESCO Global Geopark.
Lestari UKM Bangi
Lestari UKM Bangi
BH 6/9/2020
Lestari UKM Bangi
Lestari UKM Bangi
We are gearing up for our 2nd Virtual Training Series!

The 2nd virtual training series will feature speakers from the MYD @mydclimate who have been exposed and have had training in regard to the respective topics at hand. The registration for the second virtual Training Series on Climate Change Mitigation and Adaptation is now open via the Google Form link below:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxU53CeFdrCqOM7XNsAQjSfF_o4OzOdNAYWORwL1Ct0B_NeA/viewform?usp=pp_url

It can also be done through the QR code located in the poster. You will receive a Zoom link to access the Training Series after the registration is closed on 2 July 2020. See you all there!!! @uinspire.alliance @ukminsta
Translate »