NOTIS SEBUT HARGA SILENT AIR COMPRESSOR

18 March 2019 – Pembekal-pembekal yang berpengalaman dan berdaftar di bawah kod bidang 060501 dipelawa bagi membekal, menghantar, memasang, dan menguji tauliah peralatan ʺSilent Air Compressor for Cleanroom” di Institut Kejuruteraan Mikro dan Nanoelektronik(IMEN).

Tarikh Tutup : 26 Mac 2019, 12.00 Tengahari
Tempat penghantaran Dokumen : Peti Sebutharga, Bahagian Kutipan Hasil, Aras 1, Jabatan Bendahari, Bangunan Canselori, UKM

 

• Dokumen Sebut Harga boleh didapati pada waktu pejabat dari jam 8.15 pagi – 12. 30 tengahari (Isnin-Khamis), & 3.00 petang – 4.30 petang (Jumaat) di Institut Kejuruteraan Mikro dan Nanoelektronik, Aras 4, Kompleks Penyelidikan, Universiti Kebangsaan Malaysia.
• Bayaran sebanyak RM30.00 hendaklah dibuat di kaunter Bahagian Kutipan Hasil, Aras 1, Jabatan Bendahari, bangunan canselori, UKM. Bayaran adalah dalam bentuk debit kad/kad kredit/bank draf/kiriwan wang (money order)/ wang pos dibayar atas nama Bendahari UKM. Bayaran ini tidak akan dikembalikan dan pembayaran secara tunai atau cek tidak akan diterima
• Sila kemukakan Satu Set Salinan Fotostat Sijil Pendaftaran dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam kod bidang seperti di atas dan Sijil Taraf Bumiputera (jika bertaraf Bumiputera) yang dikeluarkan oleh Kementerian Kewangan Malaysia kepada Jabatan sewaktu mengambil Dokumen Sebut Harga.
• Tempoh sahlaku Sebut Harga adalah selama sembilan puluh (90 hari) selepas tarikh tutup sebut harga tersebut.