Pusat IDEA dengan kerjasama Kluster Penyelidikan Transformasi Sosial dan Ekonomi dan Warisan dan Masyarakat Madani akan menganjurkan Program Bicara Penyelidikan: How to Penetrate International Research Grant and Special Coaching bersama Profesor Antarabangsa Tersohor (PAT), Profesor Dr. Mohammad Kabir Hassan seperti ketetapan yang berikut:

Tarikh : 19 April 2021 (Isnin)
Masa : 9.00 pagi – 2.00 petang
Tempat : Aplikasi Zoom (pautan akan diedarkan kemudian)

Objektif program ini adalah untuk memberikan perkongsian dan bimbingan kepada penyelidik UKM mengenai strategi menyediakan kertas cadangan penyelidikan antarabangsa yang berpotensi untuk diterima pembiaya dana antarabangsa.

Penyelidik UKM yang berminat untuk menyertai program ini dipohon untuk membuat pra-pendaftaran kehadiran melalui pautan https://forms.gle/4Edc2a7mMBW9pgrq5 selewat-lewatnya pada 15 April 2021 (Khamis) untuk tindakan urus setia.

eSpel dan eSijil akan disediakan kepada peserta yang hadir

Tinggalkan Balasan

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*