Adalah dengan ini dimaklumkan bahawa Pusat IDEA akan menganjurkan Program Bicara Penyelidikan: “Call of The Antarctica”. Sesi Bicara ini akan disampaikan oleh Prof. Madya Dr Mohd Shahrul Mohd Nadzir, Penerima Geran Yayasan Penyelidikan Antartika Sultan Mizan (YPASM) 2014 yang akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 22 Disember 2020 (Selasa)
Masa : 2:00 petang
Pendaftaran : https://bit.ly/37LSb9Z


Sukacita YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan adalah dijemput untuk hadir dan memanjangkan hebahan ini kepada ahli fakulti/institut/pusat untuk turut hadir. Sehubungan dengan itu, sukacita YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan dipohon untuk mengesahkan kehadiran melalui pautan https://bit.ly/37LSb9Z sebelum atau pada 18 Disember 2020 (Jumaat)
Di atas sokongan yang diberikan oleh YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan serta seluruh ahli fakulti/institut/pusat dalam melapangkan masa ke program ini didahului dengan ucapan terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*