Dengan hormatnya izinkan saya merujuk kepada perkara di atas. Adalah dengan ini dimaklumkan bahawa Pusat IDEA akan menganjurkan Program Bicara Penyelidikan: Menangani Cabaran Transformasi Sosial dan Ekonomi: Peranan Penyelidikan. Sesi Bicara ini akan disampaikan oleh Panel Jemputan: YBhg. Datuk Dr. Mohd Gazali Abas, Profesor Ikhtisas, Fakulti Ekonomi dan Pengurusan yang akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 21 Disember 2020 (Isnin)
Masa : 9.30 Pagi
Pautan : akan diedarkan selepas pendaftaran melalui pautan di bawah


Sukacita YBhg. YBhg. Prof./Datin/Tuan/Puan adalah dijemput untuk hadir dan memanjangkan hebahan ini kepada ahli fakulti/institut/pusat untuk turut hadir. Sehubungan dengan itu, sukacita YBhg.Prof./Datin/Tuan/Puan dipohon untuk mengesahkan kehadiran melalui pautan https://forms.gle/YS6zVwrqN5yBq2De6 sebelum atau pada 15 Disember2020 (Selasa).

Di atas sokongan yang diberikan oleh YBhg. Prof./Datin/Tuan/Puan serta seluruh ahli fakulti/institut/pusat dalam melapangkan masa ke program ini didahului dengan ucapan terima kasih.

Salam hormat.

Tinggalkan Balasan

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*