Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera,
YBhg. Datuk/ Dato’/ Prof./ Dr./Tuan/Puan
JEMPUTAN BICARA PENYELIDIKAN: SESI PERKONGSIAN BERSAMA UNITED STATES FULBRIGHT UKM VISITING SCHOLAR
Dengansegala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.
2. Pusat IDEA UKM dan Kluster Penyelidikan Warisan dan Masyarakat Madani akanmengadakan Program Webinar bagi menyampaikan maklumat mengenai peluang mengikutiprogram Fulbright dari wakil pihak Fulbright Malaysian Programs, MACEE danperkongsian pengalaman bersama pensyarah dan alumni UKM yang pernah menjadisarjana Fulbright.
3. TujuanProgram ini dianjurkan sebagai sesi perkongsian bersama dengan UKM FulbrightVisiting Scholar mengenai pengalaman di universiti Amerika Syarikat, panduan permohonan dan pengalaman lain yang berguna untuk menggalakkan penyelidik mudadi Universiti Kebangsaan Malaysia untuk mengikuti program mobiliti atau cutisabatikal ke luar Negara di bawah Fulbright Scholarship and Grant.
4. Sehubungan dengan itu, Pusat IDEA UKM dan Kluster Penyelidikan Warisan danMasyarakat Madaniberhasrat untukmengadakan “Bicara Penyelidikan : Becoming a Fulbrighter” secara dalam talian sepertipada maklumat berikut:
Tarikh : 10 Ogos 2020 (Isnin)
Masa : 3.00 pm hingga 5.00 pm
Tajuk : Bicara Penyelidikan: Becoming A Fulbrighter
Tempat : Dalam Talian Melalui Aplikasi ZOOM
Pautan : http://bitly.ws/9eWX
Meeting ID: 889 0166 8140
Passcode: 515788
5. Oleh yang demikian, pihak kami sangatberbesar hati ingin menjemput YBhg. Datuk/ Dato’/ Prof./ Dr./Tuan/Puan sebagai ahli panel bagi program webinar yangakan dianjurkan seperti di atas.
6. Segala kerjasama dan kesudian pihak YBhg. Datuk/ Dato’/ Prof./ Dr./Tuan/Puan,kami dahulukan dengan ucapan terima kasih.
Sekian,Terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*