Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat IDEA dengan Kerjasama Kluster Penyelidikan UKM akan mengadakan program seperti ketetapan yang berikut:

BICARA PENYELIDIKAN SESI PERKONGSIAN PENULISAN USULAN PENYELIDIKAN GERAN SATREPS

Tarikh              : 23 Ogos 2021 (Isnin)

Masa               : 2:30 petang – 4:30 petang

Tempat           : Secara Online

Pautan           : Akan dimaklumkan kemudian

Sukacita sekiranya YBhg. Prof./Datin/Tuan/Puan dapat membantu menghebahkan program ini kepada penyelidik-penyelidik dan mengenalpasti seandainya terdapat penyelidik yang berminat untuk memohon dana ini. Program akan memberikan peluang kepada penyelidik untuk mendapatkan tips penulisan usulan penyelidikan daripada penyelidik berpengalaman.

Pengesahan Sesi Perkongsian ini boleh dibuat melalui Pautan Google Form seperti di https://shorturl.at/uERT7 sebelum 20 Ogos 2021.

Bersama-sama ini dilampirkan poster untuk rujukan dan tindakan YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan. Di atas kerjasama yang diberikan oleh pihak YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*