Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat IDEA UKM dan Kluster Penyelidikan UKM akan mengadakan program seperti ketetapan yang berikut:

Tarikh: 1 April 2022 (Jumaat)
Masa: 9:00 pagi – 5:00 petang
Tempat: Secara Dalam Talian
Platform: Aplikasi Zoom
Pendaftaran: https://shorturl.at/qrtwW  

Sukacita sekiranya YBhg. Prof./Datin/Tuan/Puan dapat membantu menghebahkan program ini kepada penyelidik-penyelidik yang berminat serta berpotensi untuk membida geran ini.

Justeru itu Penyelidik yang telah dikenalpasti perlulah mengemukakan Borang Permohonan TeD 1 untuk dimantapkan semasa sesi bengkel. Penghantaran Borang Permohonan TeD 1 ke alamat email mshafiq11@ukm.edu.my sebelum atau pada 28 Mac 2022 (sebelum jam 4:00 petang)
5. Bersama-sama ini dilampirkan poster untuk rujukan dan tindakan YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan. Di atas kerjasama yang diberikan oleh pihak YBhg. Prof./Datuk/Dato’/Datin/Tuan/Puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*